VVE Beheer

Ongedierte kan voor behoorlijk wat schade zorgen aan uw vastgoed. De houtworm, en schimmels zoals de huiszwam en de kelderzwam kunnen houten vloeren aantasten. Ratten en muizen brengen niet alleen ziektes over, maar ze kunnen ook de constructie en fundering van gebouwen beschadigen. De uitwerpselen van duiven tasten houten en stenen bouwmaterialen aan en zijn zeer schadelijk voor buitenmuren en daken.

Ongediertebestrijding en preventieve bescherming

Het is belangrijk dus om ongedierte en plaagdieren te bestrijden en te weren. Wij hanteren diverse succesvolle bestrijdingsmethodes. Zowel voor allerlei vormen van ongedierte als voor overlast veroorzakende vogels zoals duiven en meeuwen. Daarbij brengen wij werende middelen of technische oplossingen aan en geven wij advies over preventie. 

Elke situatie is weer anders. Daarom vraagt doeltreffende plaagdierbestrijding om maatwerk. Excellent komt graag ter plaatse en brengt advies uit voor een aanpak die past bij iedere individuele situatie. 

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. Ons online rapportagesysteem is eenvoudig in gebruik. U bekijkt op elk gewenst moment en waar u ook bent de bestrijdingsactiviteiten die zijn ondernomen, de gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, ingeplande maatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Vloerrenovatie bij houtaantasting

Excellent biedt een compleet pakket voor de bestrijding van houtworm, schimmels en zwammen en de hersteloperatie van uw houten vloer. Een aangetaste vloer is vaak verzwakt, waardoor deze geheel of gedeeltelijk vervangen moet worden. Het voordeel: alle werkzaamheden zijn ondergebracht bij één partij, kort en aansluitend ingepland en één aanspreekpunt voor garantiebepalingen.

Wat houdt dit pakket in?

 1. Na het maken van een afspraak inspecteren wij uw woning uitgebreid.

 2. Wij brengen een offerte uit met uitgebreide fotoreportage.

 3. Bij acceptatie van de offerte plannen wij in overleg de start van de werkzaamheden.

 4. De aangetaste delen door houtworm worden behandeld en aangetast hout door zwam of bruinrot wordt verwijderd.

 5. Bouwafval wordt afgevoerd en de kruipruimte schoongemaakt.

 6. Waar nodig wordt geïnjecteerd tegen optrekkend vocht of wordt de kruipruimteventilatie verbeterd.

 7. De muren worden afgebrand en waar nodig geïnjecteerd en behandeld tegen zwam.

 8. Balken en vloerdelen worden teruggeplaatst.

 9. Indien gewenst worden Drowa Chips aangebracht.

In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal woningen, boerderijen, monumenten en andere objecten naar tevredenheid behandeld. Al onze klanten ontvingen na behandeling een garantiecertificaat.

Serviceprogramma

 • Professioneel bestrijdingsplan
 • Uitvoering volgens vaste protocollen en prijsafspraken
 • Bestrijdingsacties van houtworm, zwammen en schimmels
 • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
 • Vogelwering en wegvangen van duivenpopulaties
 • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
 • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie 
 • Online rapportage en bewaking

Ongedierte in huis?

Laat de waarde van uw vastgoed niet aantasten en houd ongedierte en schimmels buiten de deur. Bel ons voor vrijblijvend advies.

Contact