Knaagdierenbestrijding

Knaagdieren zoals muizen en ratten vormen een gevaar om verschillende redenen. Omdat ze hun voortanden van nature hun hele leven moeten bijslijpen, knagen ze graag en vaak aan allerlei materialen. Aan houten meubelen, vloerdelen, plastic, electriciteitskabels, noem maar op. Als er daardoor kortsluiting ontstaat, kan dat natuurlijk brandgevaar opleveren. En de urine en uitwerpselen die knaagdieren overal achterlaten, bevatten ziektekiemen en bacterieën die een bedreiging vormen voor de gezondheid.

Knaagdieren planten zich bijzonder snel voort. Ziet u slechts één exemplaar, dan kunt u ervan uitgaan dat er veel meer zijn of zullen komen. Daarom is het van belang dat ze tijdig en grondig bestreden worden.

Schade door knaagdieren

Knaagdieren brengen knaagschade toe aan hout en bekabeling. De schade aan kabels en draden kan kortsluiting veroorzaken en dat kan brandgevaar opleveren. Via hun uitwerpselen verspreiden ze ziektes bij mens en dier.

  • Knaagschade
  • Bevuiling (uitwerpselen)
  • Brandgevaar
  • Stank, onrust
  • Ziektes

Bestrijding en preventie

Excellent heeft diverse methodes in huis om knaagdieren zoals muizen en ratten te verjagen, te bestrijden en te weren. Wij komen de situatie bij u inventariseren en brengen direct advies uit. Dan kan de bestrijding beginnen. Een muis op bezoek? Tijd om in te grijpen!

Geef knagers geen vrij spel!

Knaagdieren in uw huis of gebouw gezien? Grijp dan direct in. Bel ons voor vrijblijvend advies.

Contact