Food en logistiek

Overal waar grote hoeveelheden goederen en levensmiddelen omgaan, is een voortdurende controle op ongedierte van groot belang. Bedrijfsprocessen moeten in elke fase aantoonbaar voldoen aan wettelijke hygiëne- en kwaliteitseisen, zoals de HACCP-richtlijnen bij levensmiddelen en criteria van controlerende instanties als de Voedsel- en Waren Autoriteit en auditoren van binnen- en buitenlandse afnemers (onder andere AIB, BRC en IFS).

Schade door problemen met ongedierte kan funest uitpakken. Bijvoorbeeld in de logistiek, waar de marges doorgaans klein zijn. Met Excellent ongediertebestrijding voldoet u gegarandeerd aan alle kwaliteitseisen.

Ongediertebestrijding en preventieve bescherming

In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. Met advies en preventieve stappen richten we ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte. Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming. In een heldere serviceovereenkomst leggen wij in overleg met u exact het gewenste beschermingsniveau vast, met alle maatregelen die daarbij horen.

Hygiëne, HACCP

Om het risico op besmetting in het productieproces zo laag mogelijk te houden, is ook het effectief weren en bestrijden van ongedierte van groot belang. Het lukt ongewenste insecten en kleine dieren zoals muizen altijd om binnen te komen. Naast bevuilen en besmetten van voedsel en materiaal, veroorzaakt knagen aan draden ook een reëel gevaar. Aantasting en bevuiling van voedselvoorraden en productieruimtes door plaagdieren voorkomt u samen met een deskundige partner.

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Excellent ongediertebestrijding geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Levering en onderhoud van vliegenlampen
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Online controlesysteem dat alarm slaat bij incidenten
  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen
  • Online rapportage

Last van ongedierte of plaagdieren?

Aarzel dan niet en onderneem actie. Wij adviseren u over een grondige en betrouwbare bestrijding.

Contact