Direct inloggen

Online logboek

Met het Excellent online logboek weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer. 

 

Het Excellent Online Logboek is een eigentijdse manier om plaagdierbeheersing overzichtelijk, volledig en secuur te archiveren. Alle ondernomen en nog uit te voeren acties staan erin vermeld, compleet met rapportages. Ook na langere tijd is het mogelijk om precies te achterhalen hoe de situatie in het verleden was en hoe die zich heeft ontwikkeld.

 

Optimale controle

In uw persoonlijke online logboek staat alle relevante informatie over de plaagdierbeheersing in uw organisatie systematisch weergegeven. U ziet plattegronden van uw bedrijf, gegevens over bestrijdingsacties, de gebruikte bestrijdingsmiddelen, weringsadviezen, hygiëneproblemen en alle rapportages. Maar bijvoorbeeld ook de locaties waar lokdozen staan én hoeveel van het lokaas is verdwenen. 

Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Betere inspecties, betere rapportages

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Een gediplomeerde inspecteur van Excellent ongediertebestrijding  krijgt gedetailleerde instructies over de werkzaamheden die hij moet uitvoeren op deze controlepunten. 

Tijdens zijn periodieke inspectierondes scant hij alle controlepunten, beantwoordt hij voor elk controlepunt specifieke vragen en maakt hij zo nodig aanvullende opmerkingen.

De inspecteur registreert zijn bevindingen op een pda (handcomputer) en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden ? voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon ? draadloos verzonden naar Excellent Ongediertebestrijding. Daar verwerken wij ze tot een helder rapport, dat wij meteen per mail naar de contactpersoon sturen. 

De gegevens worden direct opgeslagen in het persoonlijke Online Logboek. U opent uw online logboek altijd door op deze website rechts bovenin te klikken op Logboek.

Voordelen Online Logboek

Professioneel en transparant

Werk met Excellent en uw persoonlijke online logboek. Kies voor een professionele en transparante aanpak.

Contact