Over ons

Wij zijn Excellent. Wij bestrijden ongedierte en lossen al uw problemen rond plaagdieren snel en effectief op. Dit doen wij op een kwalitatieve en duurzame manier. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, innovatie en uiteraard klantvriendelijkheid. Want uw probleem is onze zorg die wij deskundig en door middel van maatwerk altijd voor u oplossen. We heten dan ook niet voor niets Excellent.

Wij werken continu en met plezier aan de verbetering van methoden en oplossingen. Op die manier kunnen we steeds deskundig maatwerk blijven bieden. Daarbij kiezen we altijd de weg van duurzaam ondernemen en kwaliteit en klantvriendelijkheid komen bij ons steevast op de eerste plaats. We investeren graag in lange-termijnrelaties en succesvolle samenwerkingsvormen.

Excellent ongediertebestrijding staat voor een snelle, innovatieve, doeltreffende en duurzame aanpak van plaagdierproblemen.

Training, ontwikkeling en ervaring

Onze mensen blijven continu op de hoogte door trainingen op het gebied van vaktechnische ontwikkeling, wet- en regelgeving, veiligheid en communicatie. Daarnaast krijgen zij begeleiding op de werkvloer. Dit helpt Excellent ongediertebestrijding bij het optimaal houden van de kwaliteit van ons werk. Onze medewerkers behoren tot de besten uit de branche. Ze beschikken daarbij over moderne apparatuur en gereedschappen.

Track and Trace

Doordat onze voertuigen zijn uitgerust met een gps-systeem, zijn wij in staat om op elk moment te kunnen bepalen wat de positie van onze voertuigen is. Dit systeem helpt ons bij het samenstellen van efficiënte routes waardoor we brandstof besparen. Ook zijn wij hierdoor in staat om zo snel mogelijk te reageren op spoedgevallen. Zo kunnen wij onze klanten snel van dienst zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen onze bedrijfsvoering willen we alle kansen benutten om bij te dragen aan een beter milieu en aan het welzijn van klanten en medewerkers. Dit doen wij vanuit maatschappelijke betrokkenheid en onze visie op de toekomst. Excellent zoekt voortdurend naar balans tussen mens, milieu en bedrijfsresultaat.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Altijd de meest milieuvriendelijke bestrijdingsmethode
  • GPS en de meest efficiënte routes voor brandstofbesparing
  • Online rapportagesystemen voor iedere klant
  • Toekomstgericht bezig met welzijn van medewerkers
  • Digitale offertes en facturen

Onze bestrijdingsmethoden zijn onophoudelijk in ontwikkeling. We zoeken telkens naar verbetering van bestaande methodes en vernieuwende technieken. Excellent omarmt innovaties en implementeert ze graag na een uitvoerige research- en testperiode.

Aldemi Actief

Het in 1917 opgerichte ongediertebestrijdingsbedrijf Aldemi Actief is na drie generaties in 2011 overgenomen door Excellent. Aldemi Actief was in Haarlem en omstreken erg bekend. Het constante streven naar kwaliteit en de werkwijze waarbij de klant centraal staat, klinkt dagelijks door in alle activiteiten van Excellent ongediertebestrijding.

Werkgebied Excellent ongediertebestrijding

Excellent ongediertebestrijding werkt door heel Nederland. Wij bestrijden en weren ongedierte, overlastgevende vogels zoals duiven en meeuwen, plaagdieren en houtaantasters al jaren met succes in onder meer Alkmaar, Almere, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoorn, Leiden, Lelystad, Nieuw Vennep, Noordwijk, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Schiphol, Schiphol-Rijk, Utrecht, Weesp en Zandvoort.