Overheid

Excellent biedt een speciaal ongedierte-beheersingsprogramma voor de overheid.

Naast de technische know-how en deskundigheid van de ongediertespecialist, zijn het vooral de kosten die bepalen welk bestrijdingsbedrijf er wordt ingeschakeld. De zeer scherpe tarifering van Excellent ongediertebestrijding is dan ook bijzonder aantrekkelijk. Omdat ieder gebouw uniek is, vraagt elk pand om een eigen aanpak van ongediertebestrijding. Na een uitvoerige inspectie door één van onze specialisten zal er per pand een bestrijdingsplan worden opgesteld.

Wij hebben reeds succesvolle bestrijdingsprogramma's uitgevoerd voor de overheid. Vaak gaat het om het weren en bestrijden van ratten, mollen, kakkerlakken, wespen en overlastgevende vogels zoals duiven en meeuwen.

Veilig en milieubewust

In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. Met advies en preventieve stappen richten we ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte. Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming. In een heldere serviceovereenkomst leggen wij in overleg met u exact het gewenste beschermingsniveau vast, met alle maatregelen die daarbij horen.

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Excellent ongediertebestrijding geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, en veel meer.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken medewerkers uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Determinatie van insecten en ongedierte
  • Bestrijding van houtaantasters: houtworm, huisboktor, zwammen en schimmels
  • Preventie, wering en bestrijding van wespen, muizen, ratten, motten, zilvervisjes, kakkerlakken, faraomieren en andere plaagdieren
  • Duivenvangprogramma's en vogelwering
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage en bewaking

Vermoeden van ongedierte?

Wij voeren vrijblijvend een inspectie bij u uit en geven advies over eventuele vervolgstappen. Neem contact op voor een afspraak.

Contact