Retail

Plaagdieren vinden gemakkelijk hun weg naar winkels en magazijnen. Denk hierbij aan kakkerlakken, muizen, ratten en vogels zoals duiven en meeuwen. Voedsel, water, warmte en schuilmogelijkheden vormen de belangrijkste levensbehoeften en die elementen zijn in de retailbranche vaak voldoende aanwezig. Meestal kunnen ze na sluitingstijd ongestoord hun gang gaan. Vooral muizen hebben het voorzien op voorraden en materialen waaraan zij kunnen knagen.

De juiste maatregelen op het gebied van wering, hygiëne en opslag in combinatie met een zorgvuldig bestrijdingsplan gaan u helpen om de overlast van plaagdieren tot een minimum te beperken.

Bestrijding en preventie

Het lukt ongewenste insecten en kleine dieren zoals muizen altijd om binnen te komen. Het knagen aan materialen en kabels, levert natuurlijk schade en kans op uitval van systemen op. Maar het verhoogt ook het risico op kortsluiting en brand. Aantasting en bevuiling van voorraden en hygiënegevoelige ruimtes door plaagdieren voorkomt u samen met een deskundige partner. In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. Met advies en preventieve stappen richten we ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte.

Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming.

Hygiëne / HACCP

Excellent ongediertebestrijding voorziet u van een plaagdier-managementsysteem dat voldoet aan de HACCP-richtlijnen en de criteria die worden gesteld door controlerende instanties zoals de Voedsel en Waren Autoriteit en de normeringen van binnen- en buitenlandse afnemers (o.a. AIB, BRC en IFS).

Online rapportage

Door het gebruik van online rapportages kunt u ons plaagdier-managementsysteem centraal beheren. Alle rapportages en documenten worden digitaal opgeslagen en zijn voor u op ieder moment digitaal te bereiken. Ook aan klanten en controlerende instanties kunt u op deze manier laten zien wat er in uw winkel/bedrijf ondernomen wordt op het gebied van ongediertepreventie en welke eventuele bestrijdingsacties er zijn uitgevoerd.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame preventieve uitwerking. Medewerkers blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Determinatie van insecten en ongedierte
  • Levering en onderhoud van vliegenlampen
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Online rapportage en bewaking

Ongedierte op de loer?

Voorkom overlast en schade. Wij adviseren u over snelle en grondige bestrijding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact