Ben jij onze nieuwe planner op ons kantoor in Heemstede?

Als planner bij Excellent, onderdeel van Anticimex, zorg je er voor dat onze servicetechnici in de buitendienst hun werkzaamheden bij onze klanten zo effectief en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Je bent de schakel tussen de klant en de servicetechnicus die de hele dag onderweg is. Je verzorgt de dagelijkse planning, waarbij je rekening houdt met de aard van de werkzaamheden en optimale routes. Je zorgt er ook voor dat spoedopdrachten aan de routes toegevoegd worden, waarbij je een juiste afweging maakt tussen het belang van de klanten.

Functie-eisen

Wat biedt Excellent?

Een uitdagende (parttime) functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een professionele werkomgeving met een prettige werksfeer, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en opleidingsmogelijkheden!
Herken jij je in bovenstaand profiel?

Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die we zoeken en komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV met motivatie per e-mail naar jobs@anticimex.nl.

Bedrijfsprofiel Excellent

Excellent, onderdeel van de Internationale Anticimex Groep, is een gespecialiseerd partner van ondernemingen op het gebied van plaagdiermanagement, hygiëne en voedselveiligheid. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen. Voor zowel particulieren als bedrijven, in 17 landen wereldwijd.

Meer informatie over ons vind je op www.anticimex.nl en www.excellent-ongediertebestrijding.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door (uitzend)bureaus en/of vacaturesites wordt niet op prijs gesteld.